Nyerj Pozsonyi Pagony mesekönyveket


Posted on June 5th, by Imrei Pékség in Blog. No Comments

Játszatok velünk a Facebook oldalunkon indított játékon, ha szerencsések vagytok, akkor gyönyörűséges Pozsonyi Pagony mesekönyveket nyerhettek! A játékszabályok pofonegyszerűek, látogassatok el Facebook oldalunkra (facebook.com/imreipekseg) és lájkoljátok vagy osszátok meg az ott található „Nyerj Kifli, a viking című mesekönyvet” képünket. Ennyi az egész, mondtuk, hogy pofonegyszerű.

Természetesen egy szuszra megoszthatjátok és lájkolhatjátok a képet, ebben az esetben megduplázódik az esélyetek arra, hogy hazavigyétek a Pozsonyi Pagony által felajánlott valamelyik ajándékcsomagunkat. Sőt, ha megosztjátok és/vagy lájkoljátok ezt a bejegyzést már meg is háromszoroztátok a nyerési esélyeiteket!

A játék időtartama: 2013. június 5. – 2013. június 9. 24:00. Sorsolás: 2013. június 10. A nyerteseket Facebookon keresztül értesítjük.

Igen-igen, már mondjuk is, hogy milyen könyveket nyerhettek. Összesen három boldog nyertest sorsolunk a játékon, akik a következő ajándékoknak örülhetnek majd:

Első nyertesünk jutalma: Levente Tani: Kifli, a viking című könyve valamint két darab további Pozsonyi Pagony mesekönyv.

Második nyertesünk jutalma: Levente Tani: Kifli, a viking című könyve valamint egy darab további Pozsonyi Pagony mesekönyv.

Harmadik nyertesünk jutalma: Levente Tani: Kifli, a viking című könyve.

Nos, nincs más hátra, játékra fel, sok szerencsét mindenkinek! A nyeremények felajánlásáért hatalmas köszönet illeti a Pozsonyi Pagonyt!

 

A Pozsonyi Pagonyról

A Pozsonyi Pagony Budapest első gyerekkönyvesboltja, ahol a 0-14 éves korosztály és szüleik a lehető legteljesebb választékot kapják a nekik, illetve róluk szóló kiadványokból. Minden egy helyen megtalálható – a budapesti Pozsonyi úton és a világhálón is – legyen az könyv, folyóirat, zenei és mese, CD, DVD, diafilm, társas- és kézműves játékok, valamint egyéb ajándéktárgyak, a budapesti Pozsonyi úton és a világhálón is.

A Pozsonyi Pagony gyerekkönyvesbolt 2001-ben alakult meg Budapesten (az országban első gyerekkönyvesboltként) azzal a céllal, hogy a gyerekirodalom a szépirodalom perifériájáról bekerüljön a valós irodalmi vérkeringésbe, hogy a figyelmet felhívja a gyerekkönyvek fontosságára, és arra, hogy a könyvekkel való ismerkedést nem lehet elég korán elkezdeni. A tapasztalat azt mutatja, hogy a szülők többsége nem tudja, mit vásároljon gyermekeiknek, nincs tisztában a választékkal, nem tudja eldönteni, melyik életkorban mi lenne a legmegfelelőbb könyv a gyermekének, és a pedagógusok sem feltétlenül tudják, mit ajánljanak tanítványaiknak, illetve milyen olvasmányokat vegyenek fel a kötelező vagy ajánlott irodalmi listába.

Ennek a hiánynak a pótlására kezdett el 2006-ban a Pozsonyi Pagony fokozatosan áttérni a gyermekkönyvek kiadására. Célja, hogy segítsen megtalálni a legizgalmasabb, legtanulságosabb, legszórakoztatóbb olvasmányokat, ezzel családok tízezreit hozzásegítve a minőségi gyermekirodalommal való megismerkedéshez. A több mint 10 éves kiadónál jelennek meg Boribon, Maszat, Bogyó és Babóca kicsiknek szóló történetei, itt olvasható a mindenki számára ismerős Rumini lehengerlően kalandos sorozata, Csoda és Kósza mulatságos kalandjai, Pipogya, a budapesti medve bolyongásai és még hosszan lehetne sorolni. 10 év alatt összesen 100 sikeres könyv látott napvilágot a kiadó gondozásában.

Pozsonyi Pagony:
https://www.facebook.com/pagony
http://www.pagony.hu

Facebook Twitter Email
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Imrei Pékség hírek és blogok.

Nem mondhatnánk, hogy az Imrei Pékségnél mindenki grafomániás. Ez persze nem akadályozhat meg bennünket abban, hogy tanácsokat, a pékmesterek receptjeit, részletes termékbemutatókat, a pékiparral és a pékségünkkel kapcsolatos hírekkel szolgáljunk. Mi írunk, Önök beszélnek róla.

Felfújható színes kenyér

Valószínűleg kifejlesztették a kenyérsütés legszórakoztatóbb módszerét, melynek keretében a háziasszonyok mellett a 100-as szögekkel és kalapácsokkal baráti kapcsolatot ápoló ezermesterek egyaránt kiélhetik szenvedélyüket. Egy...

Feltérképezték a kenyérbúza genomját

Németországi, amerikai, csehországi és kanadai tudósok egy csoportjának fáradságos munkájának köszönhetően sikerült feltérképezni a kenyérbúza teljes genomját. A genom szokatlan mérete és formája jelentősen...

Nagy-Britanniában is kötelezővé tehetik a kenyérkészítésnél a folsavat

Nagy-Britanniában folsav hozzáadására kötelezhetik a kenyérsütödéket, amennyiben a szigetország egészségügyi miniszterei megszavazzák a Food Standards Agency előterjesztését.

A liszthez adott szintetikus folsav azután került ismételten...