Újabb partnerek, újabb lelőhelyek


Posted on May 3rd, by Imrei Pékség in Blog. No Comments

Ismételten frissítettük üzletlistánkat, az eddig ismert lelőhelyek mellett újabb négy partnerünknél találkozhattok termékeinkkel. Imrei Pékség a Wekerletelepen, a kisföldalatti Mexikói úti végállomásánál, a Halomi úton és a Kassai térnél. Ha betértek, keressétek a sárga címkét!

 Pontos címek és boltnevek:

Maxi Kuckó (1199 Budapest, Wekerletelep, Gutenberg téri piac)
Pöpec ABC (1182 Budapest, Halomi út 31-33.)
Kerek Perec Pékség (1145 Budapest, Mexikói út 70., a kisföldalatti lejáratánál)
Pék-Sarok (1142 Budapest, Kassai Tér 10., a kaszinóval szemben)

Facebook Twitter Email
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Imrei Pékség hírek és blogok.

Nem mondhatnánk, hogy az Imrei Pékségnél mindenki grafomániás. Ez persze nem akadályozhat meg bennünket abban, hogy tanácsokat, a pékmesterek receptjeit, részletes termékbemutatókat, a pékiparral és a pékségünkkel kapcsolatos hírekkel szolgáljunk. Mi írunk, Önök beszélnek róla.

Felfújható színes kenyér

Valószínűleg kifejlesztették a kenyérsütés legszórakoztatóbb módszerét, melynek keretében a háziasszonyok mellett a 100-as szögekkel és kalapácsokkal baráti kapcsolatot ápoló ezermesterek egyaránt kiélhetik szenvedélyüket. Egy...

Feltérképezték a kenyérbúza genomját

Németországi, amerikai, csehországi és kanadai tudósok egy csoportjának fáradságos munkájának köszönhetően sikerült feltérképezni a kenyérbúza teljes genomját. A genom szokatlan mérete és formája jelentősen...

Nagy-Britanniában is kötelezővé tehetik a kenyérkészítésnél a folsavat

Nagy-Britanniában folsav hozzáadására kötelezhetik a kenyérsütödéket, amennyiben a szigetország egészségügyi miniszterei megszavazzák a Food Standards Agency előterjesztését.

A liszthez adott szintetikus folsav azután került ismételten...