Imrei morzsa névadó játék – megvan a győztes elnevezés!


Posted on May 27th, by Imrei Pékség in Blog. No Comments

Szerda éjfélkor befejeződött névadó játékunk, ezúton szeretnénk nektek megköszönni a beküldött elnevezéseket! Miután kedves, elvont, kifejező és olykor meglepő nevekkel is találkoztunk, úgy döntöttünk, hogy a három dobogós helyezett mellett mindenkit megjutalmazunk az Imrei ízvilágával. Most pedig lássuk a helyezéseket, valamint hogy milyen néven kerül a boltokba június elsejével pékségünk morzsája:

I.  (IMREI) PÉKMESTER MORZSÁJA  – Sass Erika
II. IMREMORZSA – Boros Évi és (IMREI) A MORZSÁK CSÁSZÁRA – Karlovizt-Turnherr Zsófia
III. (IMREI) ARANYPANÍR  – Várhelyi Ferenc

 Különdíjaink:

Hagyományőrző, táj-nyelvezetért: IMREI ZSEMLEDERCE  – Tatár Katalin
Legviccesebb elnevezésért: IMRUS MORZSI – Király Viola
Legelvontabb névadásért:  ATTILA  – Imrei Attila
Legkedvesebb szóhasználatért:  MORZSI – Kókai Kriszta és IMREI MORZSIKA – Fehérné Tatár Anikó

Nyeremények

I. helyezett: fél évre elegendő Imrei Pékmester Morzsája, valamint egy ajándékcsomag az Imrei Pékség termékeiből összeállítva
II. helyezett : negyedévre elegendő Imrei Pékmester Morzsája, valamint egy ajándékcsomag az Imrei Pékség termékeiből összeállítva
III. helyezett:  egy hónapra elegendő Imrei Pékmester Morzsája, valamint egy ajándékcsomag az Imrei Pékség termékeiből összeállítva

Különdíjasainknak felajánlunk egy Imrei ajándékcsomagot a termékeinkből összeállítva

A nyeremények átvételével kapcsolatban hamarosan mindenkit felkeresünk a Facebook rendszerén keresztül. A nyerteseknek és a különdíjasoknak egyaránt gratulálunk, köszönjük a segítséget, a részvételt!

Facebook Twitter Email




Leave a Reply



Imrei Pékség hírek és blogok.

Nem mondhatnánk, hogy az Imrei Pékségnél mindenki grafomániás. Ez persze nem akadályozhat meg bennünket abban, hogy tanácsokat, a pékmesterek receptjeit, részletes termékbemutatókat, a pékiparral és a pékségünkkel kapcsolatos hírekkel szolgáljunk. Mi írunk, Önök beszélnek róla.

Felfújható színes kenyér

Valószínűleg kifejlesztették a kenyérsütés legszórakoztatóbb módszerét, melynek keretében a háziasszonyok mellett a 100-as szögekkel és kalapácsokkal baráti kapcsolatot ápoló ezermesterek egyaránt kiélhetik szenvedélyüket. Egy...

Feltérképezték a kenyérbúza genomját

Németországi, amerikai, csehországi és kanadai tudósok egy csoportjának fáradságos munkájának köszönhetően sikerült feltérképezni a kenyérbúza teljes genomját. A genom szokatlan mérete és formája jelentősen...

Nagy-Britanniában is kötelezővé tehetik a kenyérkészítésnél a folsavat

Nagy-Britanniában folsav hozzáadására kötelezhetik a kenyérsütödéket, amennyiben a szigetország egészségügyi miniszterei megszavazzák a Food Standards Agency előterjesztését.

A liszthez adott szintetikus folsav azután került ismételten...