Virslivel töltött kifli


Posted on December 31st, by Imrei Pékség in ImreiGasztro receptek. No Comments

Ezekkel a gyorsan és könnyűszerrel elkészíthető vendégváró falatkákkal pillanatok alatt belophatjuk magunkat az évbúcsúztató ünnepélyre meghívottak szívébe, illetve azt vehetjük majd észre, hogy pillanatok alatt elfogyott az összes. Szilveszterkor egyenesen kötelező! :)

Virslivel töltött kifli

Hozzávalók:

Imrei óriás kifli (személyenként egy fél kiflit számolhatunk)
virsli (1 kiflibe mi 3 virslit töltöttünk be)
sajt (1 kiflire kb. 5 dkg)
mustár

 

 

Elkészítés:

  1. A kiflik csücskét levágjuk (majd jó lesz egyéb falatkának), és feldaraboljuk kb. 3-4 cm darabokra (2. kép).
  2. A kiflik belsejébe ujjunkkal lyukat gyártunk, nem kell kiszedni a belsejét, elég elnyomkodni, majd ezt a lyukat belülről megkenjük egy pici mustárral és a félbevágott virslit beledugjuk (3. kép).
  3. Ha hozzánk hasonlóan sikerült műbeles virslit nagy tételben felvásárolni, akkor ne feledjük el a fóliától megszabadítani a virsliket :)
  4. A falatok tetejére pici sajt csíkot teszünk és 180 fokos sütőben 15 perc alatt készre sütjük. (4. kép)

Virslivel töltött kifliVirslivel töltött kifliVirslivel töltött kifli

Facebook Twitter Email




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Imrei Pékség hírek és blogok.

Nem mondhatnánk, hogy az Imrei Pékségnél mindenki grafomániás. Ez persze nem akadályozhat meg bennünket abban, hogy tanácsokat, a pékmesterek receptjeit, részletes termékbemutatókat, a pékiparral és a pékségünkkel kapcsolatos hírekkel szolgáljunk. Mi írunk, Önök beszélnek róla.

Felfújható színes kenyér

Valószínűleg kifejlesztették a kenyérsütés legszórakoztatóbb módszerét, melynek keretében a háziasszonyok mellett a 100-as szögekkel és kalapácsokkal baráti kapcsolatot ápoló ezermesterek egyaránt kiélhetik szenvedélyüket. Egy...

Feltérképezték a kenyérbúza genomját

Németországi, amerikai, csehországi és kanadai tudósok egy csoportjának fáradságos munkájának köszönhetően sikerült feltérképezni a kenyérbúza teljes genomját. A genom szokatlan mérete és formája jelentősen...

Nagy-Britanniában is kötelezővé tehetik a kenyérkészítésnél a folsavat

Nagy-Britanniában folsav hozzáadására kötelezhetik a kenyérsütödéket, amennyiben a szigetország egészségügyi miniszterei megszavazzák a Food Standards Agency előterjesztését.

A liszthez adott szintetikus folsav azután került ismételten...